Min blogg och jag – häng med!

Nu känns det bra. Jag öppnar upp min egen blogg GIRLINCHANGE där jag skriver och videobloggar om det som är viktigt för mig i mitt liv. Som mitt hem av kreativa tankar tänker jag här uttrycka mig på olika sätt! En blogg oberoende av andra och det jag involverar mig i men också en öppen plats för den jag är där jag är.

Det är ingen blogg för den som vill ha en välslipad yta med materialismen som religion. Här bor kärlek, sårbarhet och här är jag den jag är där jag är. Har jag idoler och förebilder i livet? Ja, det har jag. Människor som verkligen vill göra skillnad och som gör bra så det blir bra men också känner att de duger och är lika mycket värd som andra. Att de är bra som de är och lever i stor samklang med sig själv och i stor självkärlek. Det är de människorna som inspirerar mig mest som vågar vara sårbara och som förstått att det är det som är kraften och styrkan i livet. De som hittat lyckan inuti sig, det är de som inspirerar mig mest. De människor som använder sig av en kraft starkare än de själva.Det finns en anledning till att jag skapat hashtags som #annorlundabra #hånglauppsjälen och #omöjligtfinnsinte. De hjälper mig framåt och påminner mig om resan och processen som uppstår när dessa människor inspirerar mig. Du kommer säkert att möta dem här i olika inlägg.

Jag fortsätter att göra det jag vill utifrån de förutsättningar jag har. Det är inte alltid lätt men för det mesta helt rätt. Livet är fantastiskt i med och motgång för jag lär mig i mina processer och där finns också läkning. Mina tankar om världen och hur jag lärt mig och lär mig förhålla mig till den lär det bli en del inlägg om här.  För det mesta handlar det för mig om att lära mig av med det som inte gynnar mig och mitt tillfrisknande. En ständig process så klart.

I min blogg kommer det att handla om sånt som man helst inte pratar om som t ex beroendesjukdomen, psykisk ohälsa och andlighet. Jag funderar mycket över mig själv och livets resa och det kommer jag dela med mig av här.  Detta är ingen skandalblogg eller provokationsapparat för sociala media. Jo kanske tangerar att provocera med mina tankar om socker och hela samhällsstrukturen men det står jag för.

Kram till dig som vill ha eller behöver en kram!

Camilla Näslund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s