Podcastpremiär för Girlinchange – det här är min nya pod, avsnitt #001!

Här inleds podden Girlinchange – Mitt liv är min viktigaste business om vem jag är och vilka ämnen du också kommer att kunna förvänta dig i min podcast. Det allra första avsnittet är du välkommen att dela med dig av och kommentera så klart! Välkommen till min nya podcast.

Klicka in och lyssna på min podcast!

Kram

Camilla Näslund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s