Självbiografi om sockerberoende, sockerfria recept och hångel med själen!

Jag skrev boken Hångla upp själen för att bevara och samla mina minnesanteckningar när minnet svek. Det blev ”klokord” till mig själv i självrannsakan, acceptans och förlåtelse. Det blev så många anteckningar i min dagbok så jag fick ihop 365 dagar och nu kan jag påminna mig själv året runt om processer som varit och fortfarande är viktiga men som jag inte kommer ihåg.

Bokens första upplaga är snart slut och för det är jag evigt tacksam. Jag ser på Instagram och Facebook att följare använder min bok dagligen och det gör mig djupt rörd.

Boken Osötat var ett otroligt roligt och spännande bokprojekt tillsammans med min älskade kärlek, Petra Igemark. Vi gjorde ALLT själva utom att trycka boken. Vi har legat med våra iphones på köksgolvet, bryggor, broar och klippor. Layouten är gjord i en app och recepten har vi testat fram.  Petra gjorde en jätteinsats när hon fick till det mjuka tunnbrödet som jag älskar att fylla med diverse godsaker.

När jag skrev ADDICTED ville jag bli av med skammen runt mitt sockerberoende.  Det tog 10 år att skriva den för skammen var för jäklig. Den avslöjar också i sista kapitlet det stora helvetet som min överviktsoperation ställde till med. Trots det tunga och svåra jag upplevt i mitt liv med sockerberoende så blev det en del svar humor i boken.

Skriver på min fjärde bok tillsammans med Maria Jallow. Den blir en riktig rysare…….

Jag har haft förmånen att få ut mina böcker i sociala media så de är nu slutsålda i princip. Ett gäng bokpaket är sparade  och kan nu beställas via email  info@camillas.me Beställningen är giltig när du swishat till det nummer vi skickar dig men glöm inte att att skriva din adress.

Priser: ADDICTED 249 kr inkl frakt, OSÖTAT 249 kr inkl frakt, HÅNGLA UPP SJÄLEN 249 kr inkl frakt, märk swish med respektive boknamn du beställer.

Bokpaket med alla tre är 649 kr inkl frakt, spara 98 kr. Skriv då detta i swishmeddelandet.

Böckerna skickas inom tre dagar efter din beställning. Beställer du på helgdag gäller senast tre vardagar efter order.

 

Har du läst någon av mina böcker? Vilken/vilka? Kommentera gärna nedan.

Till alla er som beställt och läst:

Det har varit fantastiskt att få dela med mig till er och dessutom  kunna vara till hjälp. Så ödmjukt tacksam över att jag fått förmånen att skriva dessa böcker och att ni läst och använt mina böcker. 

Kram

Camilla Näslund

2 svar till “Självbiografi om sockerberoende, sockerfria recept och hångel med själen!”

 1. Hej
  Jag vill gärna beställa boken
  Hångla upp själen
  Hur gör jag?
  Lena Lundvall
  Stora Malmsvägen 12b
  64150 Katrineholm
  Kanske du kan pm till mej?
  Mvh Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s