Thailändarna kan service i alla lägen – ständig överleverans!

Ligger sjuk i feber och hosta. En sk AC förkylning gissar jag. Tacksam att det ligger en restaurang på berget här som kan leverera mat och vatten. Har ätit varm och god räksoppa men också litet het kyckling. Det var stora portioner så det räcker även idag till lunch. På det sättet så kostar varje måltid med förrätt och varmrätt ca 45 spänn inkl vatten.

Hon som driver restaurangen tar service på stort allvar. Hon har redan tagit reda på vad jag heter och använder mitt namn. Dessutom fick hon veta av han som driver stället att jag var sjuk så hon kom med sin egen huskur av ett speciellt te och lime. Halsen är faktiskt något lindrad efter två glas te.

Ska bli fint att få ta sig upp till hennes restaurang när jag blir piggare. Han som driver stället här har erbjudit sig att köpa ingefära till mig ikväll och han löser allt snabbt som ögat. Vänlig och glad. Hjälpsam och serviceminded. Här är man aldrig i vägen, besvärlig eller en kundjäkel. Här tröttnar de inte på mig som kund och ger sitt engagemang för oss som bor här ända in i kaklet! På det här sättet blir jag nog snabbt piggare.

Kram

Camilla Näslund

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s