#HAPPYLIST – nu listar jag min tacksamhet och hyllar människorna i mitt liv!

Jag vill använda min blogg till det som finns nära mig. Jag vill ha fokus på lösningarna, inte problemen. Jag vill att min blogg skall vara en positiv och upplyftande om än liten röst för kärlek och möjligheter. Jag vill ge tillbaka litet av allt det som varit och är mig givet. Jag har inspirerats av så många människor som också så klart varit med och format mig till den jag är idag. Tacksamheten väller in över mig och jag förstår varför en sån här lista är viktig för mig. Jag vet också vad det betyder att bli sedd för den man är och det man bidragit med även allra helst när man ibland kanske inte ens är medveten om vilken positiv inverkan man haft på en människas liv.

En självcentrerad och egoistisk människa skulle kanske kalla detta att smöra för andra. Sånt bryr jag mig verkligen inte om.  Jag bär en massa tacksamhet och kärlek inför dessa människor och jag tänkte att de skulle få skriftligt på det! Människor som påverkat mig och blivit som ett litet klassrum för mig i mitt liv av lärande. Människor som generöst öppnat sitt liv för mig och hjälpt mig, människor som i sitt eget liv inte har en aning om hur de påverkat mig som människa genom att vara den de är och göra det de gjort. Det är förebilder och inspiration som landat i mitt liv.

Via min egen #HAPPYLIST skulle man nog kunna säga att du här på bloggen kan lära känna den jag är en aning och det jag upplevt i mitt liv. Med den här listan vill jag också inspirera andra att göra sin egen happylist. Kanske blir det några inlägg på engelska från mig här för det finns människor på andra sidan jorden som jag verkligen vill hylla och som betytt mycket för mig när det gäller att hitta och förstå mig själv som människa men också att våga leva och gå emot mina rädslor.

Jag kommer att skriva när rätta känslan infaller och tacksamheten påminner mig. Kanske kommer jag att överraska mig själv och andra med egna insikter under resan. Relationer är berikande för livet. Jag är tacksam över det jag fått uppleva. Den tacksamheten vill jag dela med mig av här. Jag ser fram emot att få ge min uppskattning till dessa människor  och hoppas att det skall bli upplyftande för dem jag hyllar. Under kategorin Happylist kommer du här att hitta mina hyllningar. Hur ser din egen happylist ut?

Kram

Camilla Näslund

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s