ZEROHEROES, Facebook Live serie om livet och den underskattade nykterheten!

För några dygn sedan visste jag inte att jag skulle vara med i alkoless.se Söndagslive och prata om livet och den underskattade nykterheten!  Efter ett inlägg jag gjorde på Facebook om #GNÄLLFASTA så började jag och Ingela Hjulfors Berg och prata om just gnällfasta. Jag har slutat planera och är öppen för det som kommer och det brukar bli bra. När jag har tillit till att det blir som det ska så blir det så. Ska bli kul att få livesända med Ingela och jag hoppas vi kan inspirera till samtal, tankar och diskussion i den mötesplats vi nu skapar tillsammans online.

Jag skulle verkligen vilja vara med och vara en källa till att lyfta den allt för underskattade nykterheten som något tråkigt och torrt. Jag ser ju att vi inte har många nyktra mötesplatser där vi är fredade från alkohol och att alkohol är lika med roligt, coolt och alldeles självklart. Att nykterheten då är dess motsats är mer regel än undantag och det finns också helt uttalat att det inte går att tjäna pengar på nyktra/alkoholfria mötesplatser.

Nu blir vår Söndagslive i club alkoless Facebookgrupp en mötesplats online för livet, känslor,  upplevelser och spännande teman med noll promille. Därav namnet Zero Heroes. Söndagar kl 10.00 ett tag framöver kan du hänga med oss i Alkoless Facebookgrupp som du hittar HÄR!

Mer ser du i inlägget HÄR!
Häng med och det är helt ok att ligga kvar i sängen och kolla när det nu ändå är söndagsmorgon. Var med och tyck till och dela dina tankar med oss. Välkommen!

Kram Camilla Näslund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s