I am so Pride! – Dröm i uppfyllelse under Söderhamns Pride!

Att jag skulle få föreläsa på en Pridefestival har legat som en dröm i mig under många år och nu får jag äntligen den stora äran att föreläsa på Söderhamns Pride. För mig är det också extra roligt att göra det då eldsjälen bakom festivalen är fantastiska Majs Keller.  

Majs och jag var bloggkollegor på Finest under ett antal år och jag har följt hennes arbete med stort intresse. Jag har sällan skådat en så oerhört engagerad och målmedveten människa för gayrörelsen. Det ligger enormt mycket jobb bakom att få till en Pride festival. Hon är kreativ och vet vad hon pysslar med. En hängiven och fantastisk människa som också gör mycket gott för Söderhamns kommun.

Det är extra roligt att få komma till en Pridefestival och prata om ego, kärlek och relationer genom min bok HÅNGLA UPP SJÄLEN! 

Jag kommer att dela med mig av min resa och hur synen på relationer kan förändras till det bättre och om det där med självkärlek och lyssna på sig själv.

Det lär bli fantastiska människor att hänga med och Mattias Holmgren är klar som konfrencier och DJ under festivalen. Jag önskar mig ork att kunna få dansa litet den lördagskvällen. Det lär bli en del bra underhållning och musik också och så fort programmet är klart så skall jag dela med mig av det här på bloggen.

Lördagen den 9/6 kl 11.00 hoppas jag att vi ses i Söderhamn!  Det skall bli otroligt kul att vara med och jag är så tacksam över  den här möjligheten. Känner mig grymt taggad på en helg i Söderhamn.

Kram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s