Verklighetens CV – vem vill ha det och vem ser tillgångarna i det?

Har lärt mig mycket av den här mannen. Rädslans fula och listiga tryne skapar offermentalitet och gnäll.  Gary Vaynerchuk är tufft ödmjuk och har insikter som hjälper mig att förstå vad som är vad. Rädslan skapar skitsnack och skvaller. Det skapar passiv egoism där skuld skall vältras över på andra. Rädslan isolerar och söndrar oss inuti. Så glad att jag kan se det nu och låta omgivningens åsikter falla platt till marken om det jag väljer att skapa och göra eller ännu hellre den jag är. Nu är det dags att ta nya steg.

Jag gör det jag ska och kämpar för att få bidra till det här samhället på ett sunt sätt. Har bestämt mig för att det måste gå att vara med och hjälpa till.  Nu vet jag att jag är till nytta för några och det är nu dags att våga ta steget ut och se att jag kan vara till nytta för så många fler. Ingen annan ska få avgöra på vilket sätt. Jag ska hitta ett sätt så att det fungerar för mig. På mina villkor ska jag gå framåt. Imorgon föreläser jag en timme i Stockholm. Det är omöjligt utan att assistent före, under och efter. Imorgon får jag hjälp av min fina vän Jessica Seger på plats i Stockholm. Just nu provar jag mig fram med fem timmar i veckan men det är svårt utan assistans. Jag får betala ett högt pris med min hälsa och jag har fattat att det inte håller. 

Det är helt ok att sätta myndigheter på prov för att nå en sund och för mig möjlig väg till sysselsättning. Jag är INTE besvärlig, jag utvecklar systemet som inte fungerar. Jag ska kunna få arbeta och hjälpa andra utan att försumma mig själv och min egen hälsa. Om jag vill tillbaka till jobb skall det kunna vara möjligt. Jag jobbar på det……

Ingen fokus ska jag någonsin mer lägga på andras business eller leverne. Fokus endast på det jag kan förändra. Det som rör mig. Fokus på min dröm och mitt förverkligande av densamma. Det är det som kan hjälpa andra mest. Efter så många anställningar under åren med stor säljkapacitet för andra har deras ord om ”ingen utbildning, utan oss är du inget och så kan man inte göra” slutat eka i mitt huvud! Jag har gjort om det till ett kärleksfullt bränsle för kreativitet och framgång för mig själv nu. Jag har ramlat längst ner av min hjärnskada, beroendet och min överviktsoperation och jag blir aldrig den jag varit mer.

Mitt mål är att bli egen entreprenör inom en tre års period. Nu behöver jag bara samla ihop kapitalet till det jag funderat, skrivit på, slipat och tänkt på sedan 2011. Det är dags. Jag tror att rätt människa/investerare/kompanjon som kompletterar mig finns. Jag tror att kompanjonen som har förmågan att se mitt verkliga CV som min allra största tillgång.

Som sjukpensionär är det svårt att bli ”godkänd” i samhället för systemet är kantigt. Jag är tacksam över såna möjligheter att jag får iallafall prova i 24 månader på mitt eget sätt med Försäkringskassans hjälp. Ett bra sätt för mig att komma tillbaka kanske, jag vet inte. Jag ska iallafall med ett steg i taget testa mig fram.

Ser dessa ”oberoende journalister” som ber om bidrag via swish till sin verksamhet. Tänker att kan de be om pengar på det sättet så kan jag hitta ett sätt att komma framåt ekonomiskt. Jag vill dock konkretisera och se till att jag vet att de som vill bidra ekonomiskt verkligen får något tillbaka! Det blir alltid bäst när båda ger. Det ger två vinnare. 

Jag funderar vidare…..

Skulle vara intressant att veta om du som följer mig är beredd att betala för min kunskap och mina erfarenheter i form av coachande samtal om rehabilitering, relationen till dig själv och din väg till självkärlek, problem med socker, sockerfri matlagning eller få svart bälte i sockerfritt liv….. eller kanske hur man skriver en bok och bygger på sina drömmar som entreprenör för entreprenör är jag in i själen även om jag aldrig ägt ett företag? Vad har jag då att erbjuda? Vad kvalificerar mig till att du ska få ut något av dessa samtal och min hjälp? 

Kanske något av följande attraherar och finns ett behov av att veta mera och ta dig vidare för jag är:

– mamma till 2 vuxna söner, gudmor till hunden Gudis

– ett maskrosbarn

– tillfrisknande sockerberoende och workoholic

– Författare till 4 böcker och skapare av dessa medomslag, layout och  hela säljprocessen (hade en partner som var mitt minne)

– säljare och marknadsförare sedan 25 år tillbaka med stora framgångar och bakslag

– sjukpensionerad överviktsopererad med svåra komplikationer. 

– en människa med två självmordsförsök bakom mig i unga år

– den som levt med anorexi och bulimi

– kvinnan som nästan jobbat ihjäl mig för att duga

– den mobbadade feta kvinnan i näringslivet som folk vände ryggen åt på näringslivsfrukosten 

– den lilla tjejen som mobbades som barn som lilla Hitler för att jag hette Hiller 

– hon som kom ut som gay i vuxen ålder 2004

– hon som var med om hatbrott 2011

– flatan som varit gift med en man 

– den som byggt montrar på mässor

– hon som tack vare framgångsrikt säljarbete fick skapa säljutställning för Stockholm international furniturefair 2010

– Hon som jobbat med sälj på homepartys och utbildat mina säljare och haft asroligt under tiden.

– hon som jobbat för små entreprenörer

– en beroende som skuldsatt mig upp över öronen i mitt aktiva beroende och får handskas med dess konsekvenser

– är den som har stort intresse och kunskap om sociala media och att få ut sitt budskap och som ser att möjligheterna för vem som helst aldrig varit större än nu. 

– kvinnan som provat att vara politiskt aktiv i tre olika partier

– nykterist

– hon som bott i bergen nyligen på Koh Samui i Thailand,  helt ensam i tre månader utan fysisk kontakt med andra människor

–  kvinnan som fick en nära döden upplevelse 2013 av den hjärnskada som tillfogats mig efter två stora bukoperationer och därav demensliknande problematik, talsvårigheter, dyslexiproblem, hjärntrötthet, skakningar, tinnitus, släpande högersida, kramper, näringsbrister etc.

– anhörig och medberoende till beroendepersonligheter

– den teknikrädda mamman som lyssnade på sina barn 2009 och bestämde mig för att jag kan oxå lära mig smartphones, datorer och sociala media. 

– en passionerad föreläsare

– hon som vågar samtal på djupet av min själ

– tokig i musik och använder den som medicin trots att jag saknar talang för sång och spelande.

– orädd för det svåra

– den som agerar oftast istället för att reagera

– hon som studerar ACIM trots ett arbetsminne som sviker

– glad att jag lärt mig höra och lära känna mitt nervsystem bättre när arbetsminnet rök

– hon som älskar att möta nya människor

– den som har fina vänner online som jag aldrig mött och tycker det är fullt naturligt att det är så

– människan som tror att alla människor i grunden är goda och kärleksfulla

– en människa som ser karaktärsdefekter och beteenden som något som jag kan lära mig av med för att få ett bättre liv inom mig

– hon som levt större delen av livet med skuld och skam för att jag uppfostrats med det och för att jag inte förstått och inte fått lära mig hur man hanterar det. 

– hon som älskar livet trots  att jag är en av offren under #metoo

– hon som ber en kraft starkare än mig själv om vägledning och som lämnar över allt jag inte klarar av till min högre kraft

– kvinnan som tror att allt är möjligt, det omöjliga tar bara litet längre tid

– idésprutan som blivit snodd på idéer hela livet och nu är oändligt tacksam för det

– en jäkel på sockerfria kärleksfulla fester och borde ha ett sockerfritt cateringbolag

– den som har öga för sånt som säljer och ligger före i tanken många gånger och trott att jag är usel för att tajmingen inte varit rätt

– den som många har åsikter om för att jag syns, hörs, alltid reser mig, tror att allt är möjligt, gör det inte andra vågar, säger vad jag tänker, skriver personligt, är sockerfri, passionerad, kärleksfull, beroende, skuldsatt, osmal, obra, aktiv och älskar social media, får vänner och hittat kärleken via social media, är säljare och marknadsförare, känner med de som lider, lämnat det som jag inte mått bra av,  och älskar att hjälpa andra 

– den som avskyr rasism och homofobi

– hon som hellre ger mig själv innan jag ger andra för att kunna vara bra för andra

– har kunskap om försäljning i alla led med produktion, agentur, B2B, butik, MLM och online

– hon som vänder på allt för att hitta en ny ingång och se saker annorlunda för att lösa problemet

– den som sällan eller aldrig tvekar

– hon med lösningsfokus

– dörröppnare och inte förvaltare men vet vad som krävs när dörren öppnats

– morgonpigg och kvällstrött

– hon som är hälsolobbyist mot socker, snabba kolhydrater, gluten, sötningsmedel och onödiga tillsatser i vår mat och vill förbjuda överviktsoperationer på barn och vuxna och jag tar ställning MOT överviktsoperationernas vansinne

– hon som avskyr hur läkemedels och livsmedelsindustrin fortfarande äger de flesta människor i sin korrupta auktoritet

– hon som avskyr makt och kontroll i alla former eftersom det också är en karaktärsdefekt hos mig själv som jag ständigt får jobba med

– en andlig varelse som ser kroppen som livets kostym

– hon som lever nu

– älskar och är bäst på att uttrycka mig och skriva ner mina tankar (det märks väl 😂😉)

– den som är orädd för media och gärna ställer upp på intervju

– hon som är född för att livesända för att jag tycker det är roligt. Ska nog bli programledare framöver…. 😉

– den som drömmer om att skapa egen web – tv

– hon som skulle kunna göra mycket mer för andra med ett vasst team runt mig

– den som har ”High score” på praktisk och logisk intelligens men som glömmer det enkla och det jag gjort, den jag mött, vad som sagts, om jag ätit eller tagit mina tillskott, vem som ringde eller vad jag tänkte igår

– hon som sade upp mig och därmed försatte företaget i konkurs och satte andra på pottan

– den som gjorde slut och blev ensam en stund

– den som aldrig ger upp

– hon som bad om några procent i provision och nekades med följden att samarbetet avslutades och 14 miljoner i omsättning till slut blev noll. 

– människan som alltid förlåter

– hon som ”bara” har grundskola

– en fd dammsugarförsäljare

– den som har körkort och bor på landet utan bil

– hon som är bra på att sammanföra människor som kan ha nytta och glädje av varandra 

– hon som känner sig värdefull 

– hon som älskar att skratta men som glömde bort det en stund i livet

– road av att andra kan saker mer eller bättre än jag själv

– den som älskar prestigelösa, icke dömande och öppna människor för där är jag alltid mitt bästa jag

– en fena på att vända motstånd till utveckling och tycker att mitt liv är intressant och spännande

– hon som ständigt jobbar på att bli en bättre version av mig själv och gör det jag kan för att bygga självmedkänslan, självkärlek och självrespekt

Ja, verklighetens CV är som det är. Har säkert glömt massor i det eller förträngt en del.  Just för att det är som det är och format mig till den individ jag är just nu, betyder för mig oxå, när jag läser listan att den är i ständig förändring och att jag gjort det väldigt bra. Att jag faktiskt överlevt många traumatiska saker i livet, lärt mig massor men att det inte definierar den jag är idag. Det jag varit med om har gett mig förståelse och empati för andra. Förmågan att förlåta andra och mig själv.

Jag har insett att jag aldrig kan eller ens vill mörka något framåt och att jag ska vara med och kanske också jobba med människor som förstår och kan se tillgången i den jag är och det jag bär, som den jag är där jag är. Jag vet idag vad jag ska säga ja och nej till. Jag har testat många olika vägar. Den enda som fungerar är min alldeles egen och att fylla mitt livs syfte på min väg. Allt annat blir errors som jag måste korrigera och det kan bli både tidsödande och energikrävande. Jag har lärt mig navigera bättre idag.

Ja, har du läst ända hit har du gjort det bra! Kanske är du en av de som finns eller kommer att finnas i mitt liv. Kanske är du en av de som funnits i mitt liv och idag ogillar eller avskyr mig av olika anledningar. Kanske är du en av de som har förmågan att se bortom ditt eget ego och se en annorlundabra möjlighet, en människa med kraft som behöver fylla upp sina tillkortakommanden med annan kunskap och kraft. Kanske ser du en ny samarbetspartner, vän, kollega eller människa att följas åt med eller ta rygg på.  Kanske är du den som vill investera i mig och mitt på något sätt när jag nu bestämt mig för att sjösätta min dröm sedan 2011 som stötts och blötts tillräckligt nu. Det är dags. 

Oavsett vad så känns det fint att få skriva mitt verkligt brokiga CV.  För den som ser mig som en tillgång efter den här listan vet jag att jag skall ha i mitt liv på något sätt. Jag tänker att allt kryper alltid fram i sinom tid så här ska ingen behöva köpa grisen i väl knuten säck! Jag är en högst operfekt människa med många tillgångar.

Jag tror att vi alla behöver fokusera på våra medmänniskors tillgångar istället för att kritisera det vi själva inte uppskattar som många gånger också är en projicering vi själva gör på andra. Jag tror på att det är dags att sluta skämmas och börja hjälpa varandra att hitta tillbaka från egots mörker och förstå en gång för alla att ingen är perfekt. Vi människor förändras ständigt. Jag brukar fråga hur har du haft det sen sist? Vad drömmer du om? Människor kan  förändras varje dag om villigheten finns. Jag väljer att tro på att den villigheten finns. VI behöver bara litet hjälp på traven. Villigheten att hjälpa andra är världens finaste affärsidé. 

Hur går dina tankar efter att ha läst ända hit? Är du litet som jag eller känner du igen dig? Vad väcks inom dig av min blogg idag? Vad är CV för dig? Skulle du vilja ha en vän som jag, en kollega, en kärlekspartner, arbetsgivare eller kompanjon??? För och nackdelar som du ser det? Skrämmer min öppenhet dig eller tror du jag förlorar mina möjligheter i livet av mitt verkliga CV? 

Kanske hörs vi! 

Kram Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s