Om

Hej!

Välkommen till min blogg, GIRLINCHANGE!

Jag heter Camilla Näslund är 50 år och sjukpensionerad författare och föreläsare från Nordingrå i Höga Kusten. Min blogg handlar om allt jag är nyfiken på och hur jag möter och ser på livet. Det handlar om att vara nyfiken på livet och sig själv för att må bättre och bli en bättre version av mig själv. Det är så jag vill bidra till en bättre värld och det är så jag försöker bli en bättre vän, partner och människa.

Under mina kategorier hittar du lätt mina intressen och de ämnen jag skriver om. Jag ser mig själv som livslobbyist i olika ämnen som berör mig där jag också kan hjälpa andra genom mina upplevelser och erfarenheter.

Min blogg beskriver mitt liv och mina upplevelser och du är välkommen att dela med dig av min blogg. Jag älskar dialog med dig som följare och lägger mycket tid på det. Min blogg vill jag skall genomsyras av kärlek och därmed öppenhet. Jag tror det är så världen förändras till det bättre. Jag tillåter inte hat och kränkningar. Sådana kommentarer tas bort. Jag ser livet med hela hälsan som viktigt och wellness som en mänsklig rättighet. Jag delar med mig av mina erfarenheter och tankar men också andras erfarenheter, kunskap och insikter som hjälpt mig framåt.

I min blogg krävs inga vetenskapliga bevis för att det fungerar. Jag provar mig fram och lyssnar på mig själv med kropp och själ. Det som fungerar och inte fungerar skriver jag om.

Du hittar mig även på instagram med kontona

@hanglauppsjalen

@addictedsweden

Twitter och Facebook hittar du här intill!

Varmt välkommen till min blogg.

Camilla Näslund